Evenementen

Onze missie is de Tzolkin aan een zo'n breed mogelijk publiek uit te dragen. Om die reden organiseren wij regelmatig evenementen om aan onze missie gehoor te geven. In de meeste gevallen vinden deze aan boord van ons Ms. 'IK BEN' plaats. Onze thuishaven is jachthaven Kranerweerd in Zwartsluis. Voor het bijwonen van deze evenementen vragen we je dan ook om naar Zwartsluis te komen. In de vakantietijd en op speciaal verzoek varen wij met ons schip ook naar andere plaatsen. Wij zullen je van onze activiteiten regelmatig op de hoogte houden. Wil je een gevoel krijgen over ons schip de "IK BEN', klik dan op de link impressie, links boven.

Innerlijke kracht evenement

Wij organiseren regelmatig zogenoemde innerlijke kracht evenementen. Hiervoor nodigen wij mensen uit die een bepaald zonneteken als innerlijke kracht met zich meedragen, en dan precies op de dag dat dit zonneteken dagenergie is. Wil je hierover meer informatie, klik kan op de link innerlijke kracht, die hier links staat.

Tzolkin opfrisdagen en varen

Herhaaldelijk zijn wij benaderd met de vraag of wij iets als een herhalings-event kunnen organiseren. Er zijn inmiddels veel mensen die de nodige kennis over de Maya kalender bezitten. Toch zijn er nog veel vragen over specifieke onderwerpen van algemene of van persoonlijke aard. Om aan dit verzoek gehoor te geven hebben wij gemeend de Tzolkin opfrisdagen te organiseren en dit te koppelen aan een dagje varen met de 'IK BEN'. Wil je hierover meer weten klik dan hiernaast op de link Tzolkin opfrisdagen.

 

flyervoorblad
flyerbinnenblad