Profielen

Het bestuderen en interpreteren van de Tzolkin is waar wij dagelijks mee bezig zijn. Onze kennis en ervaring verhalen wij in teksten die wij zo concreet mogelijk maken. De lichte en donkere kanten van de energieën komen daarbij aan de orde. Onze missie is om de kennis van het potentieel van een ieder die binnen de Tzolkin beschikbaar is, aan een zo'n breed mogelijk publiek uit te dragen. Mede om die reden hebben wij een aantal profielen gemaakt die de verschillende aspecten van je potentieel belichten. Deze profielen zijn allemaal aanvullend ten opzichte van elkaar. Wil je een uitgebreidere omschrijving en een impressie hoe deze profielen er voor jou zouden kunnen uitzien, klik dan op de links die je hier naast ziet staan.

Kinbericht

Je kinbericht is een uitgebreidere aanvulling op je kinkaart.

Potentieelprofiel

Je potentieelprofiel geeft inzicht in het potentieel dat je bij je geboorte hebt meegekregen.

Jaarprofiel

Je jaarprofiel geeft je inzicht is de extra set aan energieën die je ieder jaar ondersteunen om je missie of roeping in je leven te realiseren. Ze geeft het pad van je ziel voor een betreffend jaar aan.

Kosmogram

Je kosmogram geeft je het meest complete energetische inzicht in jezelf. De energetische betekenis van je naam en je woonplaats wordt hier ook aan toegevoegd.

Zielenpad

Je zielenpad is het meest bijzondere overzicht wat wij je te bieden hebben. Het geeft het waarom van de meest belangrijke gebeurtenissen in je leven aan. Het jaarprofiel geeft je onder andere de zielenpad informatie voor een bepaald jaar en ontleend haar informatie aan dit zielenpad.

Dagenergieën geboorteimprint (DEGI)

In de DEGI kun je precies aflezen wat de dagenergieën jou persoonlijk te vertellen hebben.

Relatieprofiel

Je relatieprofiel geeft je de omschrijving van het potentieel die jij en je relatie in gezamenlijkheid met je meedragen.