Readingen

De readingen worden door Barbara gedaan. Deze readingen bereiden wij aan de hand van je zielenpad voor. Je hoeft je verder zelf niet voor te bereiden, anders niet dan in alle rust naar ons toe te komen. Zit je met bepaalde vragen, dan kun je deze inbrengen. Barbara heeft een lijntje met 'Boven'. Zijn er bepaalde zaken die voor jou aan de orde dienen te komen, dan zal zij ook niet schromen deze met je te bespreken.

Telefonische reading

Mocht de reis naar Zwartsluis te ver voor je zijn, dan kun je een afspraak maken voor een telefonische reading. We spreken dan af op welke datum en tijdstip je Barbara kunt bellen. Via de intercom maken we dan de opname van dit gesprek.

Heb je nog vragen, dan kun je ons vanzelfsprekend ook altijd en vrijblijvend bellen.

Afspraak

Voor het maken van een afspraak kun je het beste telefonisch contact met ons opnemen. We kijken dan welke datum jouw en ons het beste schikt.

Locatie

De readingen vinden aan boord van ons schip de 'IK BEN' plaats. De 'IK BEN' ligt afgemeerd in jachthaven Kranerweerd, Het Oude Diep 5-7 in Zwartsluis.

 

 

Prijs

Voor een reading vragen wij
€ 67,- per uur. Je dient minimaal 2 uur hiervoor uit te trekken. Het kan wel eens iets langer duren, maar wij berekenen in de regel nooit meer dan deze twee uur. Wannner het gesprek significant uitloopt, dan zal de extra tijd ook in rekening worden gebracht. Van het gesprek wordt een opname gemaakt, die na afloop op cd wordt gebrand. Hiervoor vragen wij extra € 10,-. Deze bedragen zijn inclusief BTW voor particulieren. Bij mogelijkheden voor zakelijke aftrek hanteren wij een tarief van € 80,- per uur en € 10,- per cd plus BTW.

Mocht je na de gemaakte afspraak, om welke reden dan ook, besluiten om niet te komen, dan kun je tot twee dagen voor deze datum de afspraak nog kostenloos cancellen. Na dit moment dien je het volledige bedrag te betalen.