Tzolkin thema workshops

Regelmatig organiseren wij thema workshops om onze kennis en ervaring aan een ieder die met de Tzolkin wil werken, over te dragen. Tijdens deze thema workshops behandelen wij verschillende onderwerpen. We beginnen alle thema workshops met een korte herhaling van de basiskennis die nodig is om het thema dat wordt uitgewerkt, te kunnen volgen. Let wel, alle thema workshops zijn zowel voor beginners als gevorderden. Wanneer je met de vraag zit met welke workshop je het beste zou kunnen beginnen, adviseren wij je als eerste op de EM-K (kosmogram) workshop in te schrijven en daarna eventueel de EM-Z (zielenpad) workshop de EM-RDD (relatie, driehoek, duiding) te volgen.

Ons boek

Het door ons geschreven boek, De Tzolkin Openbaart je Potentieel reikt je de nodige kennis over de Tzolkin aan. Wij raden je aan om, wanneer je één of meerdere van onze workshops wilt volgen, dit boek aan te schaffen en als naslagwerk bij de hand te houden.

Thema's

EM-K, kosmogram

Het doel van deze workshop is dat jezelf na afloop je eigen kosmogram kunt samenstellen. Hierbij wordt tevens de basis gelegd om je eigen energetische imprint te interpreteren. Ook zul je kennismaken met de diepere betekenis die achter ieder van de zonnetekens en de tonen schuilgaan. Het leren 'lezen' van de dagenergieën en deze in relatie brengen met je eigen imprint is ook één van de onderwerpen die tijdens deze workshop aan de orde zal komen.

EM-Z, zielenpad

Het doel van deze workshop is dat je leert om de eerste stappen te zetten om je zielenpad voor jezelf en anderen te interpreteren. Je zielenpad in de dimensie achter de Tzolkin die je het nodige aan inzicht geeft over het waarom van de bepalende gebeurtenissen in je leven. De verschillende bewustzijnsniveau en de fases waarin je leven zich afspeelt zullen aan de orde komen. Je gaat inzicht krijgen over de betekenis van de meest belangrijke gebeurtenissen in je leven.

EM-RDD, relatie, driehoek en duiding

Het doel van deze workshop is het kunnen samenstellen en duiden van de energetische verbintenis die tussen jou en een door jou van tevoren opgegeven relatie bestaan. Je zult het bewustzijn ontwikkelen over de verbanden die tussen je eigen Bron-, Zon- en Ascentie-imprint aanwezig zijn. Je gaat aan de slag met het Maya Orakel. Je zal worden geleerd hoe je de betekenis van willekeurig getrokken zonnetekens, naar aanleiding van een vooraf geformuleerde vraag, kunt duiden.

EM-T, teammanagement (vrije inschrijving)

Het doel van deze workshop is het kunnen samenstellen en duiden van de energetische verbanden die binnen een samenwerkend team aanwezig zijn. Je zult leren hoe je met het 'Lemniscaat Projectportaal' kunt omgaan. Ook zul je leren hoe je aan de hand van het teamprofiel van een bepaald team kunt vaststellen en welk teamlid het beste de verantwoordelijkheid over één of meerdere van de projectfasen kan dragen.

Deelnameprijs

De deelnameprijs voor deze thema workshops bedraagt € 144,- per deelnemer per dag. Dit bedrag is inclusief koffie, thee, water, fruit en de nodige snoeperijen en hand-out. Extra is de prijs van de specifieke voor iedere deelnemer op maat gemaakte profielen of overzichten die tijdens de workshop zullen worden behandeld. Onderstaand vind je het overzicht welke profielen of overzichten bij welke workshops worden uitgereikt en welke prijzen daarvoor worden gevraagd.

Workshop
Profielen en overzichten
Prijs
Dagprijs
Totaal workshop
EM-K
.
Kosmogram (A-3 geplastificeerd en toelichting)
€ 85
€ 144
€ 229
EM-Z
.
Zielenpad (A-3 geplastificeerd)
€ 53
€ 144
€ 197
EM-RDD
.
Relatiezicht (A-3 geplastificeerd)
€ 53
€ 144
€ 268
.
Driehoek (A-3 geplastificeerd)
€ 53
.
Kaartenset
€ 18
EM-T
.
Lemniscaat projectportaal
€ 53
€ 144
€ 242
.
Teamprofielen (voorbeelden)
€ 45

Degenen die het betreffende profiel of overzicht al bij een eerdere gelegenheid hebben aangeschaft, behoeven deze vanzelfsprekend niet opnieuw te betalen. Neem ze in ieder geval dan wel mee.

Locatie en tijd

De workshops vinden plaats aan boord van ons Ms. de 'IK BEN'. Ze ligt in Zwartsluis, in jachthaven Kranerweerd aan het Oude Diep 5-7 afgemeerd. Om 9:30 uur staat de koffie klaar, zodat wij om 10:00 uur met het programma kunnen beginnen. Rond 13:00 uur is het lunchtijd. Tussen 17:00 en 18:00 zal het programma zijn afgerond. Daarna is er nog gelegenheid om in te gaan op een aantal specifieke vragen.

De prijs is samengesteld uit een dagtarief van € 144 (incl. BTW) plus het profiel of overzicht dat bij de betreffende workshop centraal staat. Mocht je deze producten al in je bezit hebben, dan hoef je deze vanzelfsprekend niet nog een keer aan te schaffen. Het dagtarief is inclusief je lesmateriaal, je persoonlijke badge en je innerlijke verzorging, bestaande uit koffie, thee, water, fruit en lekkernijen.

De inschrijving is pas definitief op het moment dat je betaling is bijgeschreven op onze bankrekening. Binnen 5 dagen voor aanvang van het evenement is annulering, anders niet dan in bijzondere omstandigheden en na onderling overleg, niet meer kosteloos mogelijk.

Ons IBAN nummer bij de bank is NL75ABNA0550350438 t.n.v. Vision Face B.V. te Zwartsluis. Vergeet bij je overboeking niet je naam, adres en geboortedatum te vermelden. SWIFT en BIC code van de bank is ABNANL2A.