Bestellen

Vul onderstaand je persoonlijke gegevens in. Vergeet daarbij niet aan te geven of je je bestelling per email of per post wilt ontvangen. Vink daarna aan wat je wilt bestellen. Heb je nog een specifieke opmerking te maken met betrekking tot deze bestelling, plaats deze dan in het veld 'opmerkingen' onder aan dit bestelformulier. Klik, nadat je alle gegevens hebt gecontroleerd, op de knop: 'Klik hier om je bestelling door te geven'. Je bestelling wordt dan automatisch naar ons verzonden en jijzelf krijgt per omgaande de bevestiging van je bestelling per e-mail toegestuurd. Wij zullen de uiterste zorgvuldigheid betrachten bij de uitvoering van je bestelling. Heb je vragen en/of andere opmerkingen, je kunt ons altijd bellen of e-mailen.

Persoonlijke gegevens

 
Man
Vrouw

BTW apart en extra (zie prijzen)

Vergeet je e-mailadres niet

Wijze van ontvangen
E-mail
Voor verzending per post geldt een extra toeslag van € 10,-. Dit geldt niet voor de verzending van de boeken.
Post
Adres gegevens

Let op...!
 
Het is belangrijk dat alle bovenstaande velden, waaronder ook je adresgevens, zijn ingevuld. Zonder deze informatie kunnen we je bestelling niet verwerken. Dit geldt ook voor de toezending per email.
 
    Vink de producten aan die je wilt bestellen
Kinbericht
   
Kinbericht
€ 27,00
Terug
  Overzicht van je eigenschappen en mogelijkheden om te groeien.
Potentieelprofiel
   
Potentieelprofiel
€ 39,00
    Geeft de omschrijving van het potentieel dat je bij je geboorte hebt meegekregen. Onder andere wordt je levensthema, het doel van je leven, je talent en de wijze waarop je je talent kunt ontwikkelen aangegeven. Ook worden je valkuilen en je uitdagingen in je leven op een rijtje gezet..      
Terug
Jaarprofiel
   
Jaarprofiel
€ 54,00
    Is de uitgebreide omschrijving van je potentieel voor het door jou aangevraagde jaar. Je krijgt inzicht in je thema, doel, je uitdagingen en valkuilen over dat jaar. Ook wordt het verband met je zielenpad gelegd.
Aanbieding  
Twee jaarprofielen
 
€ 85,00
  Dit jaar en volgend jaar, tegelijkertijd besteld      
Kosmogram
   
Kosmogram
€ 94,00
 
  Geplastificeerd overzicht op A-3 formaat van je energetisch profiel, op het moment van je geboorte. Je energetisch profiel van je huidige of komende jaar is eveneens in dit overzicht opgenomen. Bij dit overzicht wordt een specifiek voor jouw geschreven toelichting meegeleverd
  Verzendkosten binnen Nederland:
€ 7,00
   
  Voor verzending rest van Europa:
€ 13,50
   
Zielenpad
   
Zielenpad
€ 40,00
 
  Dit is een A4 overzicht speciaal voor jou samengesteld overzicht van je aan je levensjaren gekoppeld energetisch profiel. Uit dit zielenpad haal je onder andere de betekenis van het waarom van bepaalde gebeurtenissen in je leven. Samen met de informatie uit ons boek ' De Tzolkin Openbaart je Potentieel' is dit overzicht te interpreteren.
 
De geplastificeerde A3 versie van je zielenpad
€ 58,00
  Verzendkosten binnen Nederland:
€ 7,00
 
  Voor verzending rest van Europa:
€ 13,50
 
Dagenergie geboorteimprint
   
Dagenergie geboorteimprint (DEGI)
€ 45,00
 
  Is een speciaal voor jou samengesteld overzicht met onder andere je geboortegolf, gidsengolven en balansenergieën. Je missie of roeping in je leven is ook aangegeven. Dit persoonlijke overzicht geeft je inzicht in wat de dagenergieën je persoonlijk te vertellen hebben.
Kalender
   
Persoonlijke kalender
€ 87,00
 
  Je persoonlijke kalender geeft naast de dagenergie van de dag ook informatie over je regeneratiedagen, de dagen dat je specifieke leeftijdsjaren voorbij komen en de dagen dat je talent en de ontwikkeling van je talent voorbij komt. Ook wordt aangegeven wanneer het portaal- en centrumdagen zijn.
Relatieprofiel
   
Relatieprofiel
€ 76,00
 
  Geeft de omschrijving van het potentieel van jezelf en die van de door jou opgegeven relatie. Jullie gezamenlijk potentieel, waaronder het thema en doel en het talent, valkuilen en uitdagingen van jullie beide zijn aangegeven.
   
Vul hieronder de gegevens van je relatie in:
     

Man
Vrouw

Opmerkingen

Prijzen

Genoemde prijzen gelden voor de toezending per e-mail. Wil je je bestelling per post toegestuurd krijgen, dan komt er nog € 10,- extra aan kosten bij. Deze bedragen zijn inclusief BTW. Op het moment dat je betaling bij ons is bijgeschreven, zullen wij tot verzending overgaan.

Ons IBAN rekeningnummer bij de bank is NL75ABNA 0550 350 438 t.n.v. Vision Face B.V. te Zwartsluis. Vergeet bij je overboeking niet je naam, adres en geboortedatum te vermelden. SWIFT en BIC code van de bank is ABNANL2A.

Levertijden

De levertijd van je bestelling is ongeveer 2 weken. Mocht je om welke reden dan ook een snellere levertijd wensen, laat ons dit dan per e-mail of telefonisch weten. Wij zullen er dan alles aan doen om aan je wensen tegemoet te komen.