Gratis persoonlijke kinkaart

Je kunt hier gratis je persoonlijke kinkaart per e-mail aanvragen. Deze kinkaart geeft je een korte omschrijving van de 'dirigent' van je leven, ook wel je innerlijke kracht genoemd. Deze innerlijke kracht heb je bij je geboorte meegekregen. Je innerlijke kracht wordt bepaald door de combinatie van je:

Vul onderstaande gegevens in, druk daarna op de verzendknop en je krijgt per omgaande je persoonlijke kinkaart toegestuurd. Veel plezier er mee.

Persoonlijke gegevens

 

 

 

- -  

man
vrouw

 

 

Wijze van ontvangen
e-mail
post - (graag eerst € 5,- overmaken)  
 
Adres gegevens

 

Nr.:  

 

Mocht je in een meer uitgebreidere versie van je geboortepotentieel geinteresseerd zijn, dan adviseren wij je om je potentieelprofiel te bestellen. Je potentieelprofiel geeft je een uitgebreidere omschrijving van je innerlijke kracht, het thema en de bedoeling van je leven en het talent dat je met je meedraagt. Ook wordt aangegeven wat je uitdagingen en valkuilen zijn. Voor een impressie van dit potentieelprofiel klik je op de link, linksboven, potentieelprofiel.

Aan de gratis toezending van je persoonlijk kinkaart per e-mail zijn geen kosten verbonden. Wil je hem echter per post ontvangen, dan vragen wij je eerst € 5 op onderstaande bankrekening aan ons over te maken.

Ons rekeningnummer bij de bank is 55.03.50.438 t.n.v. VisionFace B.V. te Zwartsluis. Vergeet daarbij niet je naam en adres en vanzelfsprekend je geboortedatum te vermelden.

Voor onze buitenlandse relaties: SWIFT en BIC code van de bank is ABNANL2A. Het IBAN nummer is: NL75ABNA0550350438.

Belangrijk:

Wij nemen de kosten voor het vervaardigen van je persoonlijke kinkaart en het via de e-mail verzenden, voor onze rekening. Je wordt door deze aanvraag in ons relatiebestand opgenomen. Je mag dus in de toekomst via de e-mail informatie van ons verwachten over onze activiteiten met betrekking tot de Tzolkin. Dit bestand zal uitsluitend door ons worden gebruikt en nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld. Wanneer je niet in ons relatiebestand wilt worden opgenomen, dan verzoeken wij je dit per e-mail aan ons kenbaar te maken.