Ms. 'IK BEN' - De Tzolkin er-varen

De plek om je vrij te voelen, de plek om je innerlijk bewustzijn te verdiepen en de plek om inzicht in je werkelijke essentie te krijgen. De 'IK BEN' vaart om de Tzolkin te er-varen. Eenmaal los van de wal, zul je de rust vinden om je werkelijke potentieel te zien en te beleven. Aan boord kun je helemaal jezelf zijn. Je mag je kwetsbaar opstellen en de bevrijdende kracht hiervan er-varen.

De afgelopen jaren hebben wij op verschillende locaties over de Tzolkin verteld. Onze gasten hebben de wijsheid van deze oude kennis ervaren. Tegelijkertijd hebben wij onze droom kunnen verwezelijken, ons motorschip de 'IK BEN' was in 2011 klaar om uit te varen. Wij zijn dus vanaf dat moment onze activiteiten óp het water gaan organiseren. De rust van de natuur op het water en de energie aan boord is voor ons een schitterende mogelijkheid om dat wat wij met behulp van de Tzolkin hebben uit te dragen, nog beter tot zijn recht te laten komen. Juist in deze tijd is het belangrijk een plek te hebben waar je volledig tot jezelf kunt komen om op zoek te gaan naar het potentieel dat je bij je geboorte hebt meegekregen. Dit schip is een plek voor individuen en groepen, voor workshops en presentaties, voor privé en zakelijke activiteiten, ja voor iedereen die op deze speciale plek, al varend op zoek wil naar de werkelijke essentie van de gebeurtenissen in zijn of haar leven. Het is een plek waar je jezelf uit je dagelijkse beslommeringen kunt terugtrekken en een plek waar je wordt uitgenodigd om op zoek te gaan naar dat wat je werkelijk bezielt.

Wij organiseren regelmatig onze eigen evenementen aan boord. Anderen mogen de 'IK BEN' met schipper ook inhuren voor hun eigen activiteiten, vooropgesteld dat deze activiteiten in overeenstemming zijn met de uitgangspunten en doelstellingen waarom wij het schip in de vaart hebben gebracht. Meld je zelfstandig, als stel, of als groep aan voor een verblijf op de 'IK BEN'.

Op de 'IK BEN' is het varen en genieten. We vertellen je over de Tzolkin en gaan in op al je vragen. Laat je aan boord verwennen. Eenmaal losgekomen van de wal zul je de rust vinden om je werkelijke potentieel te ervaren.

Activiteiten aan boord van de ´IK BEN´ waarover je met ons contact kunt opnemen zijn

'IK BEN' - kenmerken

  bruisend01
Lengte : 19,99 meter  
Breedte : 5,25 meter  
Hoogte : 5,20 meter (incl. mast)  
Diepgang : 1,15 meter  
Aantal Passagiers : 12 plus bemanning  
Dekken : Zonne-, voor- en achterdek  
Inrichting : Slaapgelegenheid voor 6  
    Salon, keuken  
    Badkamer en 2 toiletten  
       

Foto-impressie

         
muggebeet01
muggebeet02
muggebeet03
varenwater
wijklunch
         
zaltbommelboven
heusdenlunch
sambeek
venlo
sambeek02

 

UItnodiging

Boek voor jezelf, of voor je eigen groep een verblijf op de 'IK BEN'. Mail of bel ons. Wij ontvangen maximaal 12 gasten aan boord.

 
indekraan
 
ib_varend
 
ib_haven
 
ib_salon
(Klik op de afbeeldingen)