Wie zijn wij

Ons initiatief voor energetisch of potentieel management is geboren vanuit de jarenlange studie en intensieve betrokkenheid bij de Maya cultuur. Over de gehele wereld, binnen tal van wetenschappelijke en niet wetenschappelijke groeperingen is er uitgebreid studie naar de nalatenschap van de Maya verricht. Wij, Kees en Barbara, hebben de afgelopen ruim 15 jaar hier onze bijdrage aan geleverd. Wij hebben vooral onze aandacht gericht op het lezen en het interpreteren van de energieën die met behulp van de Tzolkin inzichtelijk kunnen worden gemaakt. Vele duizenden mensen over de gehele wereld hebben met onze interpretaties kennisgemaakt. Het is iedere keer weer inspirerend te ervaren wat deze voor herkenning bij een ieder teweeg brengen.

Eén van onze doelen is om de Tzolkin binnen het bedrijfsleven vaste voet onder de grond te geven. Het zijn de energieën van individuele personen, het combineren van verschillende energieën en het hierop van invloed zijnde teammanagement, die de aandacht voor ons werk steeds meer doet groeien. We leren het management van bedrijven te managen op basis van het potentieel van de medewerkers. Dit in tegenstelling op het managen op basis van kennen en kunnen.

Wij hebben een bloeiende informatie-, advies- en coaching praktijk aan boord van ons nieuwe motoschip de 'IK BEN'. Regelmatig organiseren wij workshops, evenementen en lezingen in binnen- en buitenland. Onze missie is het leven en werken met de Tzolkin aan een zo breed mogelijk publiek uit te dragen. Je krijgt van ons de hulpmiddelen aangereikt om met de Tzolkin inhoud te geven aan het proces van je eigen bewustwording. Onze inzichten verdiepen zich iedere dag. Via deze website brengen wij je van de laatste informatie op de hoogte.

Om de Tzolkin in al haar facetten zo helder mogelijk te presenteren, hebben wij een breed scala aan producten en diensten ontwikkeld, die voor relatief lage kosten via onze website te bestellen zijn.

 

 

 

 

keesbarbara
Klik op de foto voor vergroting