Zielenpad workshop

Het doel van deze workshop is dat je leert om de eerste stappen te zetten om je zielenpad voor jezelf en anderen te interpreteren. Je zielenpad in de dimensie achter de Tzolkin die je het nodige aan inzicht geeft over het waarom van de bepalende gebeurtenissen in je leven. De verschillende bewustzijnsniveau en de fases waarin je leven zich afspeelt zullen aan de orde komen. Je gaat inzicht krijgen over de betekenis van de meest belangrijke gebeurtenissen in je leven.

Deelnameprijs

De deelnameprijs voor deze thema workshops bedraagt € 144,- per deelnemer. Dit bedrag is inclusief de benodigde materialen, waaronder je kosmogram op A-4 formaat, een heerlijke vegetarische soep tijdens de lunch, koffie, thee, water, fruit en de nodige snoeperijen. Extra is de prijs van je eigen persoonlijke geplastificeerd zielenpad op A3 formaat.

Workshop
Profielen en overzichten
Prijs
Dagprijs
Totaal workshop
EM-Z
.
Zielenpad (A-3 geplastificeerd)
€ 53
€ 144
€ 197

Degenen die dit geplastificeerde zielenpad al in hun bezit hebben, hoeven deze vanzelfsprekend niet opnieuw aan te schaffen. Heb je je zielenpad al eerder in A4 formaat ontvangen, dan ontvang je een korting van € 20,-.

Locatie en tijd

De workshops vinden plaats aan boord van ons Ms. de 'IK BEN'. Ze ligt in Zwartsluis, in jachthaven Kranerweerd aan het Oude Diep 5-7, afgemeerd. Om 9:30 uur staat de koffie klaar, zodat wij om 10:00 uur met het programma kunnen beginnen. Rond 13:30 uur is het lunchtijd. Tussen 17:00 en 18:00 zal het programma zijn afgerond. Daarna is er nog gelegenheid om in te gaan op een aantal specifieke vragen.

De prijs is samengesteld uit een dagtarief van € 144 (incl. BTW) plus je persoonlijk zielenpad. Mocht je je zielenpad al hebben, dan hoef je deze vanzelfsprekend niet opnieuw aan te schaffen. Het dagtarief is inclusief je lesmateriaal, je persoonlijke badge en je innerlijke verzorging, bestaande uit koffie, thee, water, fruit en lekkernijen.

De inschrijving is pas definitief op het moment dat je betaling is bijgeschreven op onze bankrekening. Binnen 5 dagen voor aanvang van het evenement is annulering, anders niet dan in bijzondere omstandigheden en na onderling overleg, niet meer kosteloos mogelijk.

Ons IBAN nummer bij de bank is NL75ABNA0550350438 t.n.v. Vision Face B.V. te Zwartsluis. Vergeet bij je overboeking niet je naam, adres en geboortedatum te vermelden. SWIFT en BIC code van de bank is ABNANL2A.