Innerlijke kracht dagen

Innerlijke kracht dagen zijn altijd bijzonder. We komen samen met mensen die allemaal dezelfde kracht met zich meedragen. De overeenkomsten zijn herkenbaar en inspirerend en de verschillen uitdagend en hoopgevend.

De komende periode gaan wij deze dagen weer aan boord van ons ms. 'IK BEN' organiseren. We doen dit op de dag dat het zonneteken van degenen die komen, dagenergie is. Alle zonnetekens komen aan bod. Mocht je nog enigszins twijfelen of je deze voor jou bijzondere dag wilt meemaken, laat je dan inspireren door de reacties van anderen die je zijn voorgegaan.

De Maya willen met hun begroeting ‘In lak’ech’ zeggen: ‘jij bent een andere ik’. Het samenkomen met dezelfde zonnetekens geeft je de mogelijkheid om jezelf in de ander te ontdekken en gezamenlijk de lichte en de donkere kant van het zonneteken dat aan je innerlijke kracht is verbonden, beter te leren kennen. Je innerlijke kracht is de bepalende factor om je leven vorm en gestalte te geven. Je krijgt de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen en de herkenning te beleven over de gebeurtenissen in je leven die ook anderen in meer of mindere mate hebben meegemaakt. Klik op programma voor meer informatie.

Aanmelden: Vul hieronder je persoonlijke gegevens in en vink de dag van je innerlijke kracht aan. Heb je nog een specifieke opmerking of vraag, vermeld deze dan in het veld 'opmerkingen' onder aan dit formulier. Klik, nadat je alle gegevens hebt gecontroleerd, op de knop: 'Klik hier om je voor het evenement aan te melden'. Je aanmelding wordt per omgaande per email bevestigd. Nadat wij je registratie hebben voltooid, krijg je je officiële bevestiging, samen met de factuur en het programma van de dag per email toegestuurd. Heb je nog andere vragen en/of andere opmerkingen, je kunt ons altijd bellen of mailen.

Persoonlijke gegevens

 
Man
Vrouw

Vergeet je e-mailadres niet

Adres gegevens

Let op...!
 
Het is belangrijk dat alle bovenstaande velden, waaronder ook je adresgevens, zijn ingevuld. Zonder deze informatie kunnen we je aanmelding niet verwerken.
 
 
   
Klik hieronder
Rode draak
draak
 
10 maart 2016
Donderdag
Volgeboekt
Witte wind
wind
 
1 december 2015
Dinsdag
-
Blauwe nacht
nacht
1 april 2016
Vrijdag
Volgeboekt
11 mei 2016
Woendag
 
Gele Zaad
zaad
12 januar1 2016
Dinsdag
Volgeboekt
22 april 2016
Vrijdag
 
Rode slang
slang
       
2 februari 2016
Dinsdag
Volgeboekt
Witte wereldoverbrugger
wereldoverbrugger
       
23 februari 2016
Dinsdag
Volgeboekt
Blauwe hand
hand
15 januari 2016 Vrijdag Volgeboekt
5 april 2016
Dinsdag
Volgeboekt
Gele ster
ster
       
17 maart 2016
Donderdag
Volgeboekt
Rode maan
maan
       
8 december 2015
Dinsdag
Volgeboekt
Witte hond
hond
       
8 april 2016
Vrijdag
 
Blauwe aap
aap
       
19 januari 2016
Dinsdag
-
Gele mens
mens
       
11 december 2015
Vrijdag
Volgeboekt
Rode hemelwandelaar
hemelwandelaar
 
10 februari 2016
Woensdag
Volgeboekt
Witte tovenaar
tovenaar
22 januari 2016 Vrijdag Volgeboekt
12 april 2016
Dinsdag
Volgeboekt
Blauwe adelaar
adelaar
       
24 november 2015
Dinsdag
Volgeboekt
Gele krijger
krijger
       
15 december 2015
Dinsdag
Volgeboekt
Rode aarde
aarde
       
26 maart 2016
Zaterdag
Volgeboekt
Witte spiegel
spiegel
       
27 november 2015
Vrijdag
Volgeboekt
Blauwe storm
nacht
       
16 februari 2016
Dinsdag
Volgeboekt
Gele zon
zon
28 januari 2016 Donderdag Volgeboekt
18 april 2016
Maandag
Volgeboekt

Meld je aan voor de wachtlijst

Wanneer het op jou betrekkening hebbende evenement al is volgeboekt, meld je dan in ieder geval aan voor de wachtlijst. Het kan dat iemand zijn of haar inschrijving door omstandigheden moet intrekken. Jij kunt dan in aanmerking komen voor deze opengevallen plek. Mocht er een plaats vrijkomen, dan word je daarover per omgaande geïnformeerd.

Opmerkingen

Prijs

De prijs voor dit evenement is €113 (incl. BTW) en is inclusief het lesmateriaal, ons blauwe boek (€20) en je DEGI (€45), je badge met je eigen energie en de innerlijke verzorging, bestaande uit koffie, thee, water, fruit, lekkernijen en soep tijdens de lunch..

Ons rekeningnummer bij de bank is NL75ABNA0550350438 t.n.v. VisionFace B.V. te Zwartsluis. Vergeet bij je overboeking niet je naam, adres en geboortedatum te vermelden.

Voor onze buitenlandse relaties: SWIFT en BIC code van de bank is ABNANL2A.

Let op: Je inschrijving is pas definitief op het moment dat je betaling is bijgeschreven op onze bankrekening. Binnen 7 dagen voor aanvang van het evenement is annulering, ook wanneer je nog niet hebt betaald, anders niet dan in bijzondere omstandigheden en na onderling overleg, niet meer mogelijk. Voor personen die het blauwe boek en de DEGI bij eerdere gelegenheid hebben ontvangen, is verrekening niet mogelijk.