Opfrisdagen, (er)varen met de 'IK BEN'

Wanneer je al hebt kennisgemaakt met de Tzolkin, maar toch nog met vragen zit, organiseren we aan boord van ons schip de zogenoemde Tzolkin opfrisdagen. Deze dagen kennen geen vast programma, maar worden vrijelijk, afhankelijk van de gestelde vragen, ingevuld. Dit kunnen vragen zijn over hoe je bijvoorbeeld bepaalde zaken vanuit de Tzolkin kunt bepalen of berekenen, of ook vragen over hoe je voor jezelf bepaalde gebeurtenissen in je leven kunt duiden. Vragen over je missie of roeping of hoe je je talent het beste kunt ontwikkelen, kunnen allemaal aan de orde komen. Er wordt op alle vragen ingegaan. Een ieder is vrij om wel of niet bij het behandelen van de gestelde vragen betrokken te zijn. Je mag ook komen om te genieten van varen met de 'IK BEN', want wanneer het weer het toelaat (minder dan windkracht 5 varen we altijd uit) gaan we varen. Onderweg meren we haar nog ergens af, om van de rust van de natuur rondom Zwartsluis te genieten. Het zal voor jou echt een (er)varend dagje uit zijn.

Wil je je aanmelden, vul dan hieronder je persoonlijke gegevens in en vink de dag aan dat je wilt komen. Heb je nog een vraag of specifieke opmerking, plaats deze dan in het veld 'opmerkingen' onder aan dit formulier. Klik, nadat je alle gegevens hebt gecontroleerd, op de knop: 'Klik hier om je voor de opfrisdag aan te melden'. Je aanmelding wordt automatisch aan ons verzonden en je krijgt per omgaande de bevestiging van je aanmelding per e-mail toegestuurd. Nadat wij je aanmelding hebben geregistreerd, krijg je de offciële bevestiging dat je aan de opfrisdag kunt meedoen per e-mail toegestuurd. Ook je factuur en de routebeschrijving wordt je dan toegezonden.

Persoonlijke gegevens

 
Man
Vrouw

Vergeet je e-mailadres niet

Adres gegevens

Let op...!
 
Het is belangrijk dat alle bovenstaande velden, waaronder ook je adresgevens, zijn ingevuld. Zonder deze informatie kunnen we je inschrijving niet verwerken.
 
Opfrisdagen
 
Vink aan:
2 oktober 2013
woensdag
 
 
Wij zullen in het voorjaar van 2014 weer nieuwe Tzolkin opfrisdagen aan boord van ons motorschip de 'IK BEN' organiseren
       

Meld je aan voor de wachtlijst

Wanneer één of meerdere van bovenstaande opfrisdagen al zijn volgeboekt, meld je dan in ieder geval aan voor de wachtlijst. Het kan dat iemand zijn of haar inschrijving door omstandigheden moet intrekken. Jij kunt dan in aanmerking komen voor deze opengevallen plek. Mocht er een plaats vrijkomen, dan wordt je daarover per omgaande geïnformeerd.

Opmerkingen

Prijs

Wij vragen voor het bijwonen van een opfrisdag € 76,- Deze prijs is inclusief materiaal, waaronder de Tzolkin, je persoonlijke badge, soep tijdens de lunch, koffie, thee, water en de nodige lekkernijen. Deze prijs is voor particulieren inclusief BTW. Bij mogelijkheden voor zakelijke aftrek komt de BTW er nog apart bij.

Je inschrijving is pas definitief op het moment dat je betaling is bijgeschreven op onze bankrekening. Binnen 5 dagen voor aanvang van het evenement is annulering, ook wanneer je nog niet hebt betaald, anders niet dan in bijzondere omstandigheden en na onderling overleg, niet meer kosteloos mogelijk.

Ons rekeningnummer bij de bank is NL75ABNA 0550 350 438 t.n.v. Vision Face B.V. te Zwartsluis. Vergeet bij je overboeking niet je naam, adres en geboortedatum te vermelden.

Voor onze buitenlandse relaties: SWIFT en BIC code van de bank is ABNANL2A. Het IBAN nummer is: NL75ABNA 0550 350 438.