Zielenpad workshop, datums en aanmelding

Wil je aan deze zielenpad workshop gaan deelnemen, vul dan hieronder je persoonlijke gegevens in. Vink daarna aan voor welke datum je wilt aanmelden. Heb je nog een specifieke vraag of opmerking, plaats deze dan in het veld 'opmerkingen' onder aan dit formulier. Klik, nadat je alle gegevens hebt gecontroleerd, op de knop: 'Klik hier om je aan te melden'. Je aanmelding wordt dan automatisch aan ons verzonden en je krijgt per omgaande de bevestiging hiervan per e-mail toegestuurd. Heb je daarna nog vragen en/of andere opmerkingen, je kunt ons altijd bellen of mailen. Nadat wij je aanmelding hebben geregistreerd, krijg je van ons je factuur via de email toegestuurd.

Persoonlijke gegevens

 
Man
Vrouw

BTW apart en extra

Vergeet je e-mailadres niet

Adres gegevens

EM-Z, zielenpad
vrijdag
13 mei 2016
Volgeboekt
donderdag
19 mei 2016
Volgeboekt
 
zaterdag
28 mei 2016
Volgeboekt

Meld je aan voor de wachtlijst

Wanneer het op jou betrekkening hebbende evenement al is volgeboekt, meld je dan in ieder geval aan voor de wachtlijst. Het kan dat iemand zijn of haar inschrijving door omstandigheden moet intrekken. Jij kunt dan in aanmerking komen voor deze opengevallen plek. Mocht er een plaats vrijkomen, dan word je daarover per omgaande geïnformeerd.

Opmerkingen

Het minimum aantal deelnemers voor deze thema workshops is 4 en het maximum is 8. Hebben zich minder dan het minimum aantal deelnemers ingeschreven, dan houden wij ons het recht voor om de betreffende workshop naar een latere datum te verplaatsen.

 

flyervoorblad
flyerbinnenblad