Thema workshops, datums en aanmelding

Wil je aan een of meerdere van onze workshops gaan deelnemen, vul dan hieronder je persoonlijke gegevens in. Vink daarna aan voor welke workshop(s) je je wilt aanmelden. Heb je nog een specifieke opmerking met betrekking bijvoorbeeld tot de lunch, plaats deze dan in het veld 'opmerkingen' onder aan dit formulier. Klik, nadat je alle gegevens hebt gecontroleerd, op de knop: 'Klik hier om je aan te melden'. Je aanmelding wordt dan automatisch aan ons verzonden en je krijgt per omgaande de bevestiging hiervan per e-mail toegestuurd. Heb je nog vragen en/of andere opmerkingen, je kunt ons altijd bellen of mailen. Nadat wij je aanmelding hebben geregistreerd, krijg je nog van ons nog je factuur en het programma, uiterlijk een week voor de datum van aanvang van de workshop, per post toegestuurd.

Persoonlijke gegevens

 
Man
Vrouw

BTW apart en extra

Vergeet je e-mailadres niet

Adres gegevens

Let op...!
 
Het is belangrijk dat alle bovenstaande velden, waaronder ook je adresgevens, zijn ingevuld. Zonder deze informatie kunnen we je opdracht niet verwerken.
 
EM-K, kosmogram
Nog niet gepland

EM-Z, zielenpad
vrijdag
13 mei 2016
Volgeboekt
donderdag 19 mei 2016
Volgeboekt
  zaterdag 28 mei 2016
Volgeboekt
EM-RDD, relatie, driehoek en duiding
 
Nog niet gepland
EM-T, teammanagement
Ook op aanvraag
Nog niet gepland

Meld je aan voor de wachtlijst

Wanneer het op jou betrekkening hebbende evenement al is volgeboekt, meld je dan in ieder geval aan voor de wachtlijst. Het kan dat iemand zijn of haar inschrijving door omstandigheden moet intrekken. Jij kunt dan in aanmerking komen voor deze opengevallen plek. Mocht er een plaats vrijkomen, dan wordt je daarover per omgaande geïnformeerd.

Opmerkingen

Het minimum aantal deelnemers voor deze thema workshops is 4 en het maximum is 10. Hebben zich minder dan het minimum aantal deelnemers ingeschreven, dan houden wij ons het recht voor om de betreffende workshop naar een latere datum te verplaatsen.

 

flyervoorblad
flyerbinnenblad